Detailpagina Avero

Collectiviteitskorting Avero Zorgverzekering

Zorgverzekeraar Avero Achmea heeft een collectief waar men aan kan deelnemen mits u over een KvK-nummer beschikt. Dit KvK-nummer kan van u zelf zijn wanneer u bijvoorbeeld staat ingeschreven als zzp’er of het nummer kan van uw werkgever zijn. Er moet dan sprake zijn van een geldige werknemer-werkgever relatie.
In dat geval kunt u een nieuwe Avero zorgverzekering afsluiten met collectieve korting óf een collectieve korting aanvragen op uw bestaande Avero zorgverzekering. Dat kan ook gedurende het jaar. De collectieve korting gaat dan per de eerste van de volgende maand in.
De collectieve korting bedraagt 7% korting op de basisverzekering van Avero Achmea. Op de aanvullende verzekeringen van Avero ontvangt u 8% korting.

Logo Avero  Collectiviteitskorting
  Avero Zorgverzekering

Logo zorgverzekering Avéro
  Premie per maand bij €385 eigen risico:    €118,06
  Premie per maand bij €885 eigen risico:  €98,06
  Kortingspercentage basispremie:                      7%
  Kortingspercentage aanvullende premie:         8%
  Collectiviteitskorting mogelijk:Ja

Collectieve korting Avero Achmea aanvragen?

Door het gebruik te maken van de collectiviteitskorting als verzekerde ontvangt u 7% korting op de Avero basisverzekering en 8% korting op de aanvullende zorgverzekeringen van Avero Achmea. Het aanvragen en ontvangen van korting op uw zorgpremie is eenvoudig te doen, mits u aan de hierboven genoemde voorwaarden voldoet. Wanneer u al verzekerd bent bij Avero kunt u eenvoudig via de rode button bovenin de tabel hiernaast de collectiviteitskorting aanvragen. Als u wilt overstappen naar Avero gaat dit ook eenvoudig door te klikken op de rode button in de tabel. De korting wordt dan automatisch berekend bij het afsluiten van de zorgverzekering.

Besparen met collectieve korting op de Avero zorgverzekering

Deelname aan dit zorgcollectief bij Avero Achmea is kosteloos. Wanneer u een verzekering bij Avero heeft bedraagt de maandelijkse zorgpremie voor 2019 € 126,95 bij een eigen risico van € 385,-. Door een collectiviteitskorting op uw Avero verzekering te realiseren ontvangt u 7% korting op de maandelijkse basispremie. De maandelijkse premiekosten inclusief collectieve korting bedragen dan € 118,06. Bij een maximaal eigen risico van € 885,- betaalt u € 105,44 zorgpremie per maand. Met een korting van 7% wordt dit bedrag verlaagt tot € 98,06.

Wat vergoedt de Avero basisverzekering?

Avero Achmea biedt twee soorten basisverzekeringen aan. Het Keuze Zorgplan (restitutie) of het Select zorgplan (natura). Bij de restitutiepolis betaal je meer aan zorgpremie, maar heb je wel keuzevrijheid. Bij de basisverzekering Select Zorgplan betaal je minder zorgpremie, maar heb je beperkte keuzevrijheid. Het is aan jou om de beslissen welke van deze verzekeringen je wilt afsluiten.

• Bezoeken aan de huisarts
• Tandarts kosten voor kinderen onder de achttien jaar
• Een ziekenhuisverblijf of operatie
• Fysiotherapie voor chronische aandoeningen (betaalt vanaf de 21ste behandeling)
• Geneesmiddelen (wanneer deze op medicijnkosten.nl staan)
• Hulpmiddelen

Een deel van de zorgkosten is voor eigen rekening, ook wel het eigen risico genoemd. In 2018 bedraagt het eigen risico €385,-. Wanneer je aanvullende zorg nodig hebt kan je voor een aanvullende verzekering kiezen om deze zorg vergoed te krijgen. Op de aanvullende pakketten van Avero krijg je 8% korting.

De aanvullende verzekeringen van Avero Achmea

Vele Nederlanders hebben naast hun basisverzekering ook een aanvullende verzekering. Dit is omdat niet alle kosten worden vergoed met enkel de basisverzekering. Het is aan te raden om zelf te onderzoeken welk aanvullend pakket het beste past bij uw zorgvraag. Via de collectieve zorgverzekering van Avero Achmea krijgt u 8% korting op de aanvullende zorgverzekeringen van Avero.
Avero Achmea biedt verschillende aanvullende pakketten:

• Avero Intro
• Avero Start
• Avero Royaal
• Avero Excellent

Detailpagina Avero
4.6 (92%) 15 votes