Detailpagina Menzis

Collectiviteitskorting Menzis 2020

U bespaart veel geld met het afsluiten van een zorgverzekering met collectiviteitskorting. De Stichting Zorg voor Koopkracht biedt u de kans om op de zorgverzekeringen van Menzis een collectiviteitskorting te ontvangen. Dit is het hele jaar mogelijk. Een voorwaarde voor de korting is dat u een KvK-nummer heeft. Op de basisverzekering krijgt u 5% korting en op de aanvullende zorgverzekeringen krijgt u 9% collectieve korting.  Collectiviteitskorting
  Menzis Zorgverzekering

Logo zorgverzekering Menzis
  Premie per maand bij €385 eigen risico:      € 116,85
  Premie per maand bij €885 eigen risico:  € 96,85
  Kortingspercentage basispremie:                       5%
  Kortingspercentage aanvullende premie:         9%
  Collectiviteitskorting mogelijk:Ja

Collectiviteitskorting: de voordelen bij Menzis

Op Zorgpremiekorting.nl kunt u simpel en snel uw collectiviteitskorting aanvragen op de Menzis verzekeringen. U krijgt altijd de beste korting via ons. De Menzis verzekering voordelen:

• Zorgzaken makkelijk regelen via de Menzis-app of online;
• De optie om te kiezen uit basisverzekeringen met een redelijke prijs;
• U kunt twee aanvullende verzekeringen voordelig afsluiten.

U bepaalt zelf hoeveel u betaalt voor uw zorg. U heeft de keuze tussen een voordeliger naturapolis met veel gecontracteerde zorgverleners of de volledige keuzevrijheid met de restitutiepolis van Menzis. Welke keuze u ook maakt, u ontvangt altijd de collectieve korting van 5% op de Menzis basispolissen.

Collectiviteitskorting: welke zorgverzekeringen?

U ontvangt een collectiviteitskorting op alle Menzis verzekeringen. U ontvangt 5% basisverzekeringskortingen van Menzis. De 9% korting is weer bedoeld voor de aanvullende zorgverzekeringen.

Als u geen KvK-nummer heeft, dan kiest u uit drie verzekeringen van Menzis. Voor meer informatie klikt u op de button in de tabel hierboven.

Collectiviteitskorting verzekering afsluiten

U moet een KvK-nummer hebben voor het afsluiten van een zorgverzekering met collectieve korting. Het Menzis-collectief is ondergebracht bij Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen. Samen met de Stichting Zorg voor Koopkracht is er een tarief bepaald dat speciaal bedoeld is voor zzp’ers en ondernemers en mensen werkzaam in het MKB.

Als u geen zzp’er bent, of niet in het bezit bent van een KvK-nummer, heeft Menzis drie andere mogelijkheden voor u. U kunt kiezen uit Menzis basis voordelig, Anderzorg en Hema verzekeringen. Deze verzekeringen kunt u afsluiten met een fikse korting. Klikt u hier als u meer informatie wilt over korting zonder KvK-nummer.

Detailpagina Menzis
5 (100%) 1 vote