Detailpagina Menzis

Collectiviteitskorting Menzis 2019

U bespaart veel geld met het afsluiten van een zorgverzekering met collectiviteitskorting. De Stichting Zorg voor Koopkracht biedt u de kans om op de zorgverzekeringen van Menzis een collectiviteitskorting te ontvangen. Een voorwaarde voor de korting is dat u een KvK-nummer heeft. Op de basisverzekering krijgt u 7% korting en op de aanvullende zorgverzekeringen krijgt u 9% collectieve korting.  Collectiviteitskorting
  Menzis Zorgverzekering

Logo zorgverzekering Menzis
  Premie per maand bij €385 eigen risico:      € 113,46
  Premie per maand bij €885 eigen risico:  € 93,46
  Kortingspercentage basispremie:                       7%
  Kortingspercentage aanvullende premie:         9%
  Collectiviteitskorting mogelijk:Met KvK-nummer

Collectiviteitskorting: de voordelen bij Menzis

Op Zorgpremiekorting.nl kunt u simpel en snel uw collectiviteitskorting aanvragen op de Menzis verzekeringen. U krijgt altijd de beste korting via ons. De Menzis verzekering voordelen:

• Zorgzaken makkelijk regelen via de Menzis-app of online;
• De optie om te kiezen uit basisverzekeringen met een redelijke prijs;
• U kunt twee aanvullende verzekeringen voordelig afsluiten.

U bepaalt zelf hoeveel u betaalt voor uw zorg. U heeft de keuze tussen een voordeliger naturapolis met veel gecontracteerde zorgverleners of de volledige keuzevrijheid met de restitutiepolis van Menzis. Welke keuze u ook maakt, u ontvangt altijd de collectieve korting van 7% op de Menzis basispolissen.

Collectiviteitskorting: welke zorgverzekeringen?

U ontvangt een collectiviteitskorting op alle Menzis verzekeringen. U ontvangt 7% basisverzekeringskortingen van Menzis. De 9% korting is weer bedoeld voor de aanvullende zorgverzekeringen.

Als u geen KvK-nummer heeft, dan kiest u uit drie verzekeringen van Menzis. Voor meer informatie klikt u op de button in de tabel hierboven.

Collectiviteitskorting: verzekering afsluiten

U moet een KvK-nummer hebben voor het afsluiten van een zorgverzekering met collectieve korting. Het Menzis-collectief is ondergebracht bij Hanzesteden Bedrijfsverzekeringen. Samen met de Stichting Zorg voor Koopkracht is er een tarief bepaald dat speciaal bedoeld is voor zzp’ers en ondernemers.

Als u geen zzp’er bent, of niet in het bezit bent van een KvK-nummer, heeft Menzis drie andere mogelijkheden voor u. U kunt kiezen uit Menzis basis voordelig, Anderzorg en Hema verzekeringen. Deze verzekeringen kunt u afsluiten met een fikse korting. Klikt u hier als u meer informatie wilt over korting zonder KvK-nummer.

Detailpagina Menzis
5 (100%) 1 vote