Detailpagina Nationale Nederlanden

Collectiviteitskorting Nationale Nederlanden 2020

Zorgpremiekorting.nl biedt u de kans om geld te besparen op uw zorgverzekering. De Stichting Zorg voor Koopkracht heeft met Nationale Nederlanden collectieve afspraken gemaakt. Iedereen kan hieraan deelnemen voor de korting. U ontvangt 4% korting op de Nationale Nederlanden basisverzekering. Op de aanvullende Nationale Nederlanden verzekeringen ontvangt u 20% korting. De reguliere basispremie bedraagt in 2020
€122,76 en met 4% collectieve korting €117,85 bij een eigen risico van €385,-. Collectiviteitskorting aanvragen is het hele jaar mogelijk.  Collectiviteitskorting
  NN Zorgverzekering

  Premie per maand bij €385 eigen risico:      € 117,85
  Premie per maand bij €885 eigen risico:        € 101,18
  Kortingspercentage basispremie:                       4%
  Kortingspercentage aanvullende premie:         20%
  Collectiviteitskorting mogelijk: Ja

Collectiviteitskorting met Nationale Nederlanden voordelen

Als u een zorgverzekering afsluit met collectieve korting bespaart u veel geld. Via het stichtingscollectief profiteert u van een flinke korting op uw zorgpremie. De Nationale Nederlanden voordelen in een oogopslag:
• Mogelijkheid tot second opinion via “Best doctors”;
• Nationale Nederlanden biedt u de optie om uw eigen risico gespreid te betalen;
• U kunt op elk tijdstip contact opnemen met de Nationale Nederlanden gezondheidslijn.
Ook heeft u recht op de volledige keuzevrijheid van zorgverleners. U kunt dus naar een niet-gecontracteerde gaan. Als u daar heengaat, krijgt u de volledig kosten gewoon vergoedt.

Collectieve korting Nationale Nederlanden verzekeringen

U krijgt korting op verschillende pakketten van Nationale Nederlanden. Op de basis zorgverzekering van Nationale Nederlanden ontvangt u 4% korting. Nationale Nederlanden biedt daarnaast aanvullende verzekeringen met 20% korting. Deze korting geldt ook voor de aanvullende tandartspakketten van Nationale Nederlanden.

Iedereen kan profiteren van de flinke kortingen. Klik op de button in de tabel en vraag uw korting aan. U hoeft niet eens al verzekerd te zijn bij Nationale Nederlanden. Wanneer u korting aanvraagt via Zorgpremiekorting.nl neemt u deel aan het collectief. Zo is het aanvragen van de collectieve korting voor iedereen mogelijk. Deelname is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Collectiviteitskorting ontvangen

Met de collectiviteitskorting op de basispremie bespaar je €4,91 per maand. De maandpremie voor Nationale Nederlanden in 2020 komt na aftrek van de collectieve korting neer op € 117,85 per maand bij een eigen risico van € 385,-. Als je het totale bedrag per jaar eenmalig betaalt, profiteer je van 2% korting hierop. Op jaarbasis betaal je dus €1.385,92, een extra besparing van €28,28 per jaar.

Bij een eigen risico van € 885,- betaal je €101,18 per maand met de collectieve korting. Als je het totale bedrag jaarlijks in een keer betaalt, geeft Nationale Nederlanden een korting van 2%. Op jaarbasis is dit €1.189,88. Je bespaart zo €24,28 per jaar extra.

Detailpagina Nationale Nederlanden
4.8 (95.56%) 9 votes