Detailpagina OHRA

Collectiviteitskorting OHRA 2020

Via Stichting Zorg voor Koopkracht krijgt u de gelegenheid om een collectiviteitskorting te ontvangen op uw zorgverzekering van OHRA. Iedereen kan deze collectieve korting aanvragen. In 2020 bedraagt de zorgpremie voor de basisverzekering van OHRA met collectiviteitskorting €116,50 bij een eigen risico van €385,-. Het aanvragen van collectiviteitskorting is het hele jaar mogelijk.  Collectiviteitskorting
  OHRA Zorgverzekering

Logo zorgverzekering OHRA
  Premie per maand bij €385 eigen risico: € 116,50
  Premie per maand bij €885 eigen risico: € 99,83
  Kortingspercentage basispremie:                       4%
  Kortingspercentage aanvullende premie:         5%
  Collectiviteitskorting mogelijk: Ja

Collectiviteitskorting: voordelen op een rij

Wanneer u een OHRA-verzekering afsluit op Zorgpremiekorting.nl ontvangt u de meeste korting op uw zorgverzekering. Daarnaast zijn er meer voordelen van een OHRA-zorgverzekering:

• OHRA vrije zorgkeuze: u kiest zelf een zorgverlener;
• U krijgt automatisch het OHRA gezond pakket bij het afsluiten van een basisverzekering. Hiermee krijgt u vergoedingen voor medische adviezen, sport en onderzoeken;
• Zorg-gerelateerde zaken kunt u regelen via ohra.nl of per post;
Ga naar de website van OHRA voor meer informatie.

Collectiviteitskorting: welke zorgverzekeringen?

U kunt uw zorgpakket samenstellen via ons collectief. U krijgt een korting van 4% op de OHRA-basisverzekering en op de aanvullende OHRA-zorgverzekering ontvangt u 5% korting. De collectiviteitskorting is van toepassing op alle OHRA-pakketten, met uitzondering van OHRA Sterk en OHRA Tand Sterk.

Verzekering afsluiten met collectiviteitskorting

Iedereen kan via ons stichtingscollectief profiteren van een collectiviteitskorting op OHRA-zorgverzekeringen. Dit kan als u al bij OHRA verzekerd bent, maar ook als u dat nog niet bent. Wanneer u de collectieve korting aanvraagt via Zorgpremiekorting.nl wordt de korting automatisch voor u geregeld. Deelname aan het collectief is gratis en vrijblijvend.

Detailpagina OHRA
5 (100%) 3 votes