Detailpagina ONVZ

Collectiviteitskorting ONVZ

Iedere Nederlander kan collectiviteitskorting aanvragen op de zorgpremie. Via de Stichting Zorg voor Koopkracht kan iedereen kosteloos deelnemen aan een collectief. Hierdoor kunt u maandelijks veel geld besparen op de zorgverzekering. Ook bij de ONVZ zorgverzekering kunt u profiteren van collectiviteitskorting via de Stichting Zorg voor Koopkracht. Op de basiszorgverzekering van ONVZ kunt u tot 8% collectiviteitskorting krijgen en tot wel 10% collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekeringen van ONVZ. De hoogte van de korting is afhankelijk van uw situatie.  Collectiviteitskorting
  ONVZ Zorgverzekering

Logo ONVZ zorgverzekering
  Premie per maand bij €385 eigen risico:   € 123,01
  Premie per maand bij €885 eigen risico:  € 104,01
  Kortingspercentage basispremie: 8%
  Kortingspercentage aanvullende premie: 10%
  Collectiviteitskorting mogelijk: Ja

Voordelen met een collectiviteitsverzekering van ONVZ

Door deel te nemen aan het collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht kunt u gemakkelijk collectieve korting ontvangen op uw zorgpremie. Zo bespaart u jaarlijks aanzienlijke bedragen op de zorgverzekering. Maar een collectieve verzekering bij ONVZ afsluiten biedt u meerdere voordelen:

• Bij ONVZ heeft u volledige medische keuzevrijheid en wordt 100% vergoed bij gecontracteerde en niet-
gecontracteerde zorgaanbieders;
• U kunt eenvoudig zelf uw eigen risico bepalen zodat u niet teveel betaalt;
• U bepaalt zelf of u uw zaken eenvoudig digitaal regelt, of via de post.
ONVZ heeft maar één basispolis aan. Over deze basisverzekering kunt u tot wel 8% collectieve korting ontvangen.

Aanvullende zorgverzekering met collectiviteitskorting

ONVZ biedt vele aanvullende pakketten aan. Zo kunt u dus zelf bepalen voor welke zorg u aanvullend verzekerd wilt worden. ONZV biedt de mogelijkheid om te kiezen uit aanvullende tandartsverzekeringen of andere aanvullende verzekeringen. Via het collectief ontvangt u tot wel 10% korting op deze aanvullende zorgverzekeringen. De collectieve korting geldt voor alle aangeboden aanvullende verzekeringen.

Collectieve zorgverzekering bij ONVZ afsluiten

Het is voor iedereen mogelijk om via het ONVZ-collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht collectiviteitskorting te ontvangen op de zorgverzekering van ONVZ. De hoogte van de korting verschilt per situatie. Zo ontvangt u wanneer u in het bezit bent van een KvK-nummer of BIG-nummer 8% korting op de basispolis. Op de aanvullende verzekeringen ontvangt u dan 10% korting. Wanneer u niet in het bezit bent van een van deze nummers kunt u nog steeds korting krijgen. De korting bedraagt dan 4% op de basisverzekering en 8% op de aanvullende verzekeringen. Voor meer informatie kunt u op de button in de tabel klikken.

Detailpagina ONVZ
5 (100%) 5 votes