Detailpagina ONVZ

Collectiviteitskorting ONVZ

Iedere Nederlander kan collectiviteitskorting aanvragen op de zorgpremie. Dit kan het hele jaar door. Via de Stichting Zorg voor Koopkracht kan iedereen kosteloos deelnemen aan een collectief. Hierdoor kunt u maandelijks veel geld besparen op de zorgverzekering. Ook bij de ONVZ zorgverzekering kunt u profiteren van collectiviteitskorting via de Stichting Zorg voor Koopkracht. Op de basiszorgverzekering van ONVZ kunt u tot 4% collectiviteitskorting krijgen en tot wel 10% collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekeringen van ONVZ. De hoogte van de korting is afhankelijk van uw situatie.  Collectiviteitskorting
  ONVZ Zorgverzekering

Logo ONVZ zorgverzekering
  Premie per maand bij €385 eigen risico:   € 127,68
  Premie per maand bij €885 eigen risico:  € 108,68
  Kortingspercentage basispremie: 4%
  Kortingspercentage aanvullende premie: 10%
  Collectiviteitskorting mogelijk: Ja

Voordelen met een collectiviteitsverzekering van ONVZ

Door deel te nemen aan het collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht kunt u gemakkelijk collectieve korting ontvangen op uw zorgpremie. Zo bespaart u jaarlijks aanzienlijke bedragen op de zorgverzekering. Maar een collectieve verzekering bij ONVZ afsluiten biedt u meerdere voordelen:

• Bij ONVZ heeft u volledige medische keuzevrijheid en wordt 100% vergoed bij gecontracteerde en niet-
gecontracteerde zorgaanbieders;
• U kunt eenvoudig zelf uw eigen risico bepalen zodat u niet teveel betaalt;
• U bepaalt zelf of u uw zaken eenvoudig digitaal regelt, of via de post.
ONVZ heeft maar één basispolis aan. Over deze basisverzekering kunt u tot wel 4% collectieve korting ontvangen.

Aanvullende zorgverzekering met collectiviteitskorting

ONVZ biedt vele aanvullende pakketten aan. Zo kunt u dus zelf bepalen voor welke zorg u aanvullend verzekerd wilt worden. ONZV biedt de mogelijkheid om te kiezen uit aanvullende tandartsverzekeringen of andere aanvullende verzekeringen. Via het collectief ontvangt u tot wel 10% korting op deze aanvullende zorgverzekeringen. De collectieve korting geldt voor alle aangeboden aanvullende verzekeringen.

Collectieve zorgverzekering bij ONVZ afsluiten

Het is voor iedereen mogelijk om via het ONVZ-collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht collectiviteitskorting te ontvangen op de zorgverzekering van ONVZ. De hoogte van de korting verschilt per situatie. Zo ontvangt u wanneer u in het bezit bent van een KvK-nummer of BIG-nummer 4% korting op de basispolis. Op de aanvullende verzekeringen ontvangt u dan 10% korting. Wanneer u niet in het bezit bent van een van deze nummers kunt u nog steeds korting krijgen. Op de basisverzekering ontvang je geen korting, maar op de aanvullende verzekeringen nog wel 7%. Voor meer informatie kunt u op de button in de tabel klikken.

Detailpagina ONVZ
5 (100%) 5 votes