Collectiviteitskorting OZF

Collectiviteitskorting OZF

Door gebruik te maken van het OZF-collectief van de Stichting Zorg voor Koopkracht kunt u geld besparen op de zorgpremie. Met een collectieve zorgverzekering kunt u 5 % korting krijgen op de basisverzekering van OZF en 7,5% op de aanvullende zorgverzekering. Het aanvragen van een collectieve zorgverzekering is eenvoudig en voor iedereen gratis.

[table “” not found /]

Profiteer dan de voordelen

Met een collectieve zorgverzekering van OZF krijgt u niet alleen korting op de zorgverzekering, maar profiteert u ook van een aantal voordelen. De korting kan bij de basisverzekering oplopen tot 5% en bij de aanvullende verzekering tot 7,5%. OZF biedt de volgende voordelen op de collectieve zorgverzekering:
• Wachttijdbemiddeling & zorggarantie
• Ruim aanbod aanvullende pakketten
• Keuzevrijheid
Zorgverzekeraar OZF biedt één basispolis aan, de OZF zorgpolis. Met deze zorgpolis wordt 100% van de zorg door gecontracteerde zorgverleners vergoed. Mocht u toch door een andere zorgverlener geholpen willen worden, dan wordt 75% van de gemaakte kosten door OZF vergoed.

Collectiviteitskorting aanvragen

Met behulp van het collectiviteitsnummer van de Stichting Zorg voor Koopkracht, kunt u zich aanmelden voor het OZF-collectief. Met een collectieve korting op de OZF zorgverzekering kunt u 5% besparen op de basisverzekering en 7,5% op de aanvullende zorgverzekering. Het aanvragen van de collectieve korting is eenvoudig en voor iedereen mogelijk. Ook wanneer u al verzekerd bent bij OZF kunt u alsnog eenvoudig de collectiviteitskorting aanvragen.

Collectiviteitskorting OZF
Beoordeel deze pagina