Detailpagina VGZ

Collectiviteitskorting VGZ

Via de Stichting Zorg voor Koopkracht kunt u de collectieve korting voor zorgverzekeraar VGZ aanvragen. Met een collectieve korting kunt u besparen op de zorgpremie van 2020. De collectiviteitskorting van VGZ is afhankelijk van uw situatie en het collectief dat u kiest. Met het collectiviteitsnummer 17997 kun je bij VGZ 4% korting krijgen op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekering.
Via het VGZ UnitedConsumers collectief kun je 5% korting ontvangen op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekering. Het VGZ UnitedConsumers collectief heeft wel andere aanvullende pakketten.

Logo VGZ detailpagina   Collectiviteitskorting
   VGZ Zorgverzekering

Logo zorgverzekering VGZ
  Premie per maand bij €385 eigen risico:€ 113,95
  Premie per maand bij €885 eigen risico:€ 98,95
  Kortingspercentage basispremie:                      5%
  Kortingspercentage aanvullende premie:        15%
  Collectiviteitskorting: Ja

Basisverzekering VGZ

Zorgverzekeringsmaatschappij VGZ biedt twee basispakketten aan:
• VGZ Ruime Keuze (naturapolis)
• VGZ Eigen Keuze (restitutiepolis)

De basisverzekering van VGZ vergoedt de volgende zorg:
• Huisartsbezoek;
• Ziekenhuisbezoek en ziekenhuisverblijf;
• Verloskundige zorg en kraamzorg;
• Medicijnen;
• Tandartsbezoek voor kinderen tot 18 jaar;
• Behandelingen door een medisch specialist.

Een deel van de zorgkosten is voor eigen rekening. Dit wordt het eigen risico genoemd. Het eigen risico bedraagt in 2020 € 385,-. Voor een bezoek aan de huisarts worden geen eigen risico kosten in rekening gebracht. Voor de kosten die niet door het basispakket gedekt worden is het mogelijk een aanvullende verzekering bij VGZ af te sluiten. Je kunt tot 10% korting op de aanvullende verzekering van VGZ ontvangen en 15% via het UnitedConsumers collectief.

Collectiviteitskorting aanvragen VGZ

U kunt met behulp van een collectiviteitsnummer de collectiviteitskorting aanvragen op de VGZ-zorgverzekering. De collectieve korting kan oplopen tot 5% op de basisverzekering en 15% op de aanvullende verzekering van VGZ. Meer informatie over de collectiviteitskorting van de zorgverzekering van VGZ kunt u vinden als u op de button in de tabel klikt. Iedereen kan zich kosteloos en vrijblijvend inschrijven bij het VGZ collectief en eenvoudig de collectiviteitskorting aanvragen. Dit is het hele jaar door mogelijk.

Detailpagina VGZ
4.8 (96.67%) 12 votes