Detailpagina VGZ

Collectiviteitskorting VGZ

Via de Stichting Zorg voor Koopkracht kunt u de collectieve korting voor zorgverzekeraar VGZ aanvragen. Met een collectieve korting kunt u besparen op de zorgpremie van 2019. De collectiviteitskorting van VGZ is afhankelijk van uw situatie en het collectief dat u kiest. De collectiviteitskorting kan bij VGZ oplopen tot 10% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekering. Iedereen kan gratis en geheel vrijblijvend gebruik maken van het VGZ collectief.

Logo VGZ detailpagina   Collectiviteitskorting
   VGZ Zorgverzekering

Logo zorgverzekering VGZ
  Premie per maand bij €385 eigen risico:€108,85
  Premie per maand bij €885 eigen risico:€93,85
  Kortingspercentage basispremie:                      10%
  Kortingspercentage aanvullende premie:        10%
  Collectiviteitskorting: Ja

Basisverzekering VGZ

Zorgverzekeringsmaatschappij VGZ biedt twee basispakketten aan:
• VGZ Ruime Keuze (naturapolis)
• VGZ Eigen Keuze (restitutiepolis)

De basisverzekering van VGZ vergoedt de volgende zorg:
• Huisartsbezoek;
• Ziekenhuisbezoek en ziekenhuisverblijf;
• Verloskundige zorg en kraamzorg;
• Medicijnen;
• Tandartsbezoek voor kinderen tot 18 jaar;
• Behandelingen door een medisch specialist.

Een deel van de zorgkosten is voor eigen rekening. Dit wordt het eigen risico genoemd. Het eigen risico bedraagt in 2019 € 385. Voor een bezoek aan de huisarts worden geen eigen risico kosten in rekening gebracht. Voor de kosten die niet door het basispakket gedekt worden is het mogelijk een aanvullende verzekering bij VGZ af te sluiten. Je kunt tot 10% korting op de aanvullende verzekering van VGZ ontvangen.

Collectiviteitskorting aanvragen VGZ

U kunt met behulp van een collectiviteitsnummer de collectiviteitskorting aanvragen op de VGZ-zorgverzekering. De collectieve korting kan oplopen tot 10% op de basisverzekering en aanvullende verzekering van VGZ. De korting kan ook in de vorm van een cadeau verkregen worden, hiermee vervalt de collectiviteitskorting maar heeft u wel de keuze uit een iPad of tv. Meer informatie over de collectiviteitskorting van de zorgverzekering van VGZ en over de het cadeau kunt u vinden als u op de button in de tabel klikt.

Iedereen kan zich kosteloos en vrijblijvend inschrijven bij het VGZ collectief en eenvoudig de collectiviteitskorting aanvragen. Overweegt u om naar VGZ collectief over te stappen, dan is het belangrijk dat u uw zorgverzekering bij uw huidige aanbieder vóór 31 december opzegt. Ook als u al verzekerd bent bij VGZ is het mogelijk om collectiviteitskorting aan te vragen. Meer informatie over het overstappen en aanvragen van collectiviteitskorting bij VGZ kunt u vinden als u op de button in de tabel klikt.

Detailpagina VGZ
4.8 (96.67%) 12 votes